FAQ

 • Hoe ver vooraf moeten jullie geraadpleegd worden?

  Onze voorkeur is hoe eerder, hoe beter, maar in sommige situaties begrijpen wij dat dit niet altijd mogelijk is. Indien we vrij kort voor het evenement worden ingeschakeld, dan zullen er wel extra kosten gemaakt moeten worden om nog alles voor u tot in de puntjes te regelen.

 • Kan er ook los personeel worden besteld?

  Ja dit is mogelijk, gezien The Beverage Company ook vele goede contacten heeft in deze industrie kunnen zij hier ook als tussen persoon fungeren om u als organisator te ontlasten.

 • Kunnen er ook alleen materialen worden besteld?

  Op het gebied van Horeca / evenementen kent The Beverage Company vele relaties in de verhuur, wij kunnen u hierin assisteren indien er vraag naar is.

 • Kan er ook alleen drank besteld worden?

  The Beverage Company werkt met een aantal dranken groothandels die een grote diversiteit aan dranken kunnen aanbieden, hier kunnen wij u in adviseren/ begeleiden en-of een berekening maken voor uw evenement tegen een vergoeding. Ook is het mogelijk de bestelling te plaatsen die wij dan 1 op 1 doorzetten naar onze leverancier, hier berekenen wij 10% van de inkoop over.

 • Ook los in te huren voor alleen advies?

  Indien u een evenement organiseert en u vragen heeft in de planningsfase, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst om u hierbij te adviseren.

 • Wat is het max. aantal personen waarvoor jullie een evenement kunnen verzorgen?

  Wij hanteren hierin geen maximum. Voor elk evenement kunt u bij ons terecht.

 • Waarom staan er geen prijzen op de site?

  Omdat elk evenement anders is, u krijgt van ons een-op- maat gemaakte offerte, welke onder andere afhankelijk is van uw pakketkeuze en de grootte van uw evenement.